Termékeink

Mai korszerű hálózatoknak egyre nagyobb sávszélességet, rugalmasságot és megbízhatóságot kell biztosítani.  Általunk forgalmazott, fejlesztett és felhasznált kommunikációs hálózatépítő anyagok, optikai kábelek, optikai rendezők, patch panelok, rack szekrények, patch kábelek, mérő- és hibabehatároló mérőműszerek, média konverterek, switchek, multiplexerek, CWDM/DWDM rendszerek, TAP eszközök magas színvonalat képviselnek világpiaci viszonylatban, míg árkategóriájában a megfizethető márkák közé tartoznak.

 

Optikai mérőműszerek

Optikai mérőműszereink, amelyek Kingfisher, Optokon és SENKO gyártmányúak FTTX , TELCO, CATV, LAN/WAN hálózatok mérésére, analizálására alkalmasak, kis méretűek, könnyen kezelhetők, igen megbízhatóak ezt bizonyítja az is, hogy üzleti partnereinktől, amióta forgalmazzuk az eszközöket nem érkezett reklamáció, partnereink elégedettek a SevaCom Kft.-től vásárolt műszerekkel, eszközökkel. Az általunk forgalmazott eszközökre szervizt és kalibrációt biztosítunk.

Tovább az optikai mérőműszerek oldalra >>>

 

Hálózatépítési eszközök és anyagok

A Compel cég csatlakozói között a koax és optikai hálózat építési munkákhoz helyszíni szerelésre alkalmas csatlakozók is találhatók. Minőségük az EU RoHS normáknak megfelelő.
Az optikai patch kábelek az optikai hálózatok meghatározó, minőségi elemei, az adatátvitel szempontjából. A csatlakozók tisztítása és tisztántartása az optikai hálózat minőségét kritikusan befolyásolja. SENKO Cleaner termék család hatékony és gazdaságos megoldást kínál az optikai patch kábelek, optikai rendezőkben lévő adapterek tisztítására. 
Az optikai rendezők moduláris kiépíthetősége 19/23” méretben (MCMH, MFDC, MPO)  nagyszerűen megfelelnek a modern rugalmas, cserélhetőség  és bővíthetőség követelményeinek, akár az Optokon vagy MOEN termékcsalád esetén.

Tovább a hálózatépítési eszközök és anyagok oldalra >>>

 

Hálózati aktív eszközök

Microsens cég termékei 3 fő területre csoportosíthatóak felhasználás szempontjából: Enterprise, Enterprise Access (LAN/WLAN) és METRO hálózatok. Megvalósítva végponttól- végpontig az optikai kommunikációt, az optikai adapterektől a komplex hullámhossz multiplexelésig, TELCO, IT, és ipari szegmensekben. Több mint 400 különböző modul közül tudjuk kiválasztani a kívánt alkalmazásnak – média konverzió, sebesség adaptáció, távolság kiterjesztés, 3R, hullámhossz konverzió, WDM, CWDM, DWDM – megfelelő megoldást különböző protokollokon.

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk értékesített, fejlesztett és installált CWDM és DWDM rendszerek Magyarország egyik vezető mobil szolgáltatójánál jó eredménnyel, megbízhatóan üzemelnek.

10G optikai hálózati eszközeink már a hazai gyakorlatban biznyítják megbízhatóságukat és a beruházások költséghatékony fejlesztési formáját. Műszaki követelményeiben bíztosítják az elvárt színvonalat a magas üzemeltetési követelményeknek megfelelően. 

Tovább a hálózati aktív eszközök oldalra >>>

 

Bővebb információkért kérje ajánlatunkat!

 
Nyitólap
Termékeink
Optikai mérőműszerek
Hálózatépítési eszközök és anyagok
Hálózati aktív eszközök
Szolgáltatások
Partnereink
Kapcsolat
 
 
 
SevaCom Kft.